Cautare

364 de rezultate pentru "cancere rare" (3.54 secunde)
Contextul favorabil acestor masuri este de salutat, deoarece au fost destul de rare momentele de consens national in cei 25 de ani de tranzitie la economia de piata si la edificarea ireversibila a unei societati democratice.
Fazele de poarta sunt inca rare, se joaca mai mult intre cele doua careuri de 16 metri. Min. 8 Prima actiune periculoasa a meciului este creata de Cristi Tanase, dar sutul sau de la 18 metri trece putin pe langa poarta aparata de Naumovski.
Acestea sunt ocazii rare pentru jucatori sa fie vazuti si sa-si consolideze pozitia la echipa nationala. Romania poate obtine un rezultat pozitiv in aceste meciuri amicale.
Acestea sunt ocazii rare pentru jucatori sa fie vazuti si sa-si consolideze pozitia la echipa nationala. Romania poate obtine un rezultat pozitiv in aceste meciuri amicale.
In acest fel, utilizatorul are sansa maxima sa vada mesajul advertiserului o parte semnificativa din timpul petrecut in fata ecranului, indiferent daca face scroll sau nu (paginile mai lungi de doua ecrane sunt mult mai rare statistic vorbind).
Organizare Cazurile in care clonatorii de carduri lucreaza singuri sunt foarte rare. De obicei, se lucreaza in grupuri organizate. Intotdeauna in astfel de grupuri exista un "creier", adica un specialist in computere, care se ocupa efectiv de procurarea sau de confectionarea aparaturii necesare, dar si de clonarea cardurilor.
Atacurile vor fi mai rare decât în trecut, dar mult mai sofisticate, tehnicile de inginerie sociala bazându-se foarte mult pe evenimentele zilnice“, noteaza BitDefender în comunicat. Se înmultesc spam-urile legate de actiuni la bursa În ceea ce priveste mesajele nesolicitate (spam-urile), acestea vor avea în 2008 o evolutie si diversitate surprinzatoare.
"Nu putem exclude posibilitatea ca exista oameni sensibili la expunerea la frecventele radio sau ca anumite tumori de pe creier, foarte rare, sunt legate de telefoanele mobile, insa studiul nostru arata ca nu trebuie introduse masuri suplimentare de siguranta", au mai spus oamenii de stiinta.
Preturile noilor televizoare Astfel, daca initial erau rare produsele sub pragul de 5.000 de lei, pretul mediu platit de romani pentru un televizor 3D astazi este de circa 3.000-3.500 de lei.
In aceste conditii, sharing-ul de muzica, fotografii, sau chiar de glume nu va mai fi posibil decat in cazuri extrem de rare.
"Imaginile obtinute prin fRMI arata ca centrii cerebrali ni se activeaza atunci cand vedem persoana iubita, dar acelasi lucru se intampla, cu rare exceptii, atunci cand privim o persoana care starneste in noi doar dorinta.
Horatiu Malaele il va avea alaturi, in premiera in acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care si-a sedus publicul cu o combinatie de world music, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si perfectiune rare.
Mesteri vestiti din Tara Maramuresului isi vor deschide casele pentru a arata turistilor atelierele in care creeaza obiecte rare, lucrate cu migala si suflet.
La Paris, intr-un apartament ticsit de obiecte vechi si rare il intalnim pe Thierry Chaillous. Cunoaste Romania si satele ei.
Si uite asa pe timpul regimului comunist eu am prajit pentru nomenclatura toate cafelele rare care, la sugestia mea, au fost importate.
Transilvania, Moldova, Tara Romaneasca De la cucerirea romana pana in Evul Mediu, datele despre formele de statalitate in zona carpato-danubiano-pontica sunt rare si destul de neclare.Incepand cu anul 1200, aparitia statelor feudale Transilvania, Moldova si Tara Romaneasca a fost influentata de Regatul Ungariei.
S-au folosit materiale pretioase, fine si rare: dantele Chantilly, tuluri, voaluri de matase, cristale Swarovski, cristale de Bohemia, paiete, toate in culori diverse si complementare, pasteluri, dar si culori tari.
Competitia pentru cel mai bun burger, la care participa restaurantele, incepe la ora 15.00, iar ambele concursuri isi desemneaza laureatii incepand cu ora 18.30 Va reamintim ca juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).
Spectacol eveniment al trupei Bere Gratis s-a bucurat de participarea extraordinara a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atat muzicale si umane, cat si al unei alchimii artistice rare.
In Romania, descoperirile de dinozauri sunt, deocamdata, extrem de rare, dinozaurii cunoscuti din tara noastra fiind exclusiv cretacici, apartinand ultimei perioade a Mezozoicului.
google-analytics.com